Sal de Ibiza Granito Zeezout met 20% Citroengras & Gember

Artikelnummer: BOM - SI60213
Artikel 3 van 20
€ 8,95 (inclusief BTW)
Zie totale Assortiment

Dit zuivere zeezout waar citroengras en gember aan is toegevoegd doet het goed in Aziatische schotels of visgerechten. 

SAL de IBIZA stuurt u op reis naar Zuidoost-Azië. De krachtige gember en het frisse citroengras zijn een elegante aanvulling op Oosterse visspecialiteiten, soepen en kokoscurry's. Perfect voor de Aziatisch geïnspireerde keuken.

SAL de IBIZA ‘produceert’ een lijn van prachtige zout producten, allemaal gemaakt van 100% zeezout van de hoogst mogelijke kwaliteit. SAL de IBIZA wordt uitsluitend met de hand geoogst in het natuurgebied "Parc Natural de ses Salines d'Eivissa". Het bevat geen additieven of bewaarmiddelen, noch ondergaat enige vorm van verfijning, anders dan langzaam drogen in de zon en het zachte slijpen in oude stenen molens, waardoor het zout van SAL de IBIZA zijn meer dan 80 essentiële mineralen en oligo-elementen (zijn sporenelementen van mineralen) behouden. “Sal de IBIZA, made from the Sea by the Sun”.

 

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Zeezout, ca. 80%, Citroengrastoppen, gember, citroengrasolie (Cymbopogon citratus), gemberolie (Zingiber officiale), ca. 20%
Inhoud 90 gram
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss