RECEPT: Kroketjes van Tomaat en Chorizo
Zie totale AssortimentKroket van tomaat-Chorizo-salie met zoete tomaten mayonaise
- 200 gr aardappelpuree
- 100 gr Chorizo in blokjes
- 100 gr tomaten in blokjes
- 5 cl zoete tomaten azijn van BELBERRY
- 5 gr fijngesneden salie
Voor het paneren: losgeklopt eiwit-bloem-panko
Voor de mayonaise:
- 2 eierdooiers
- 10 gr mosterd
- 4 dl arachideolie
- 5 cl zoete tomaten azijn van BELBERRY
- 1 ontvelde en ontpitte tomaat in kleine blokjes
Maak de kroketten: meng de puree met de chorizo en tomaatblokjes, breng op smaak met de Sweet Tomato vinegar en fijngehakte salie. Vorm de kroketten, naar keuze, paneer en laat even rusten in de koeling. Frituur krokant op 180°C.
Frituur ook enkele salieblaadjes. Laat uitlekken.
Maak de mayonaise door dooiers en mosterd los te kloppen en er de olie straalsgewijs en gebonden aan toe te voegen. Breng op smaak met de Sweet Tomato en tomaatblokjes.