Stonewall Kitchen Pulled Pork Simmering Sauce
Artikelnummer: AS / 6 Zie totale AssortimentNa openen koel bewaren, binnen enkele dagen gebruiken .
Varkensschouder (ca. 2 kg) inwrijven met zout en peper.
Verhit 3 eetlepels plantaardige olie in een pan en braad het vlees aan.
Giet het vet af en voeg de saus toe.
Gaar het gebraad in de gesloten pan gedurende 2 ½- tot 3 uur op 160° C in de oven.
Giet de saus meerdere keren over het gebraad.
Haal dan het vlees eruit, trek het in stukjes, doe het terug in de pan en meng met de saus.
Serveer reepjes vlees in sandwichbroodjes.
Voor 6-8 personen.
Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: | bestellingen@DeSmaakBeleving.nl |
---|---|
Ingrediënten: | Pure rietsuiker, water, tomatenpuree, honing, bruine suiker (suiker, melasse), Dijon-mosterd (azijn, water, mosterdzaad, zout, witte wijn, voedingszuur: citroenzuur, kurkuma, voedingszuur: wijnsteenzuur, specerijen), cider Azijn, Knoflookpoeder, Uienpoeder, Zout, voedingszuur: citroenzuur, mosterdpoeder, rode chilivlokken, chili-olie (chili-extract, sojaolie) |
Inhoud | 624 gram |