RECEPT: Cinna-roll pancakes met Ahorn Siroop

Artikel 7 van 8
Zie totale Assortiment

Cinna-roll pancakes

Voor cinnamon swirl:
¼ kopje boter, gesmolten
¼ kopje Ahornsiroop
2 eetlepels kaneel
Snufje zout

Voor roomkaasglazuur:
½ blokje roomkaas
½ kopje poedersuiker
Snufje zout
2-4 eetlepels melk

Voor pannenkoekenbeslag:
1 groot ei
¾ kopje volle melk of karnemelk
1 kopje Stonewall Kitchen Farmhouse Pannenkoeken- en Wafelmix
1 eetl. gesmolten boter

Roer de ingrediënten voor de kaneelwerveling door elkaar en doe ze in een knijpfles of maatbeker met tuit. Zet opzij tot klaar voor gebruik.
Verwarm de roomkaas in de magnetron gedurende 15-30 seconden of tot hij heel zacht is. Roer alle ingrediënten van het glazuur door elkaar. Zet opzij tot klaar om te serveren.

Als u klaar bent om pannenkoeken te maken, verwarm dan de bakplaat voor op 350 ° F (of gebruik een pan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur).
Klop het ei en de melk samen. Voeg het droge mengsel toe en meng goed. Roer de gesmolten boter erdoor en meng goed.

Spuit het oppervlak van de bakplaat of pan in met anti-aanbakspray en giet het beslag erop, gebruik een ¼ kopje per pannenkoek.

Begin in het midden van de bovenkant van de pannenkoek en gebruik de knijpfles of giet de kaneelswirl in een spiraalvormig patroon. Laat de pannenkoek aan de eerste kant volledig koken voordat je hem omdraait. (Als je kaneelswirl te vloeibaar aanvoelt, kun je 1 eetlepel droge pannenkoekmix toevoegen om het dikker te maken).

Draai de pannenkoek op de draaikant en bak hem 20-30 seconden – net lang genoeg om het resterende beslag te laten stollen en rond te draaien. (Als je swirl niet zo krachtig is als je zou willen, kun je een beetje extra kaneelmengsel op het swirl-patroon persen.)

Serveer onmiddellijk met meer boter, ahornsiroop en roomkaasglazuur.

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss