RECEPT: Hoofdgerecht: Spicy Goat Cheese Burger
Zie totale AssortimentSpicy Goat Cheese Burger
- Raijmakers Heetmakers Heat Enhancer hete saus met Chipotle, Habanero & Whisky.
- Geitenkaas
- Rundvlees (circa 150 gram per persoon)
- Paddestoelen
- Ui
- Rucola
- Augurken
- Briochebroodjes
- Olijfolie
- Mayonaise
Snijd de ui en de champignon in plakjes en zet apart. Zet een (gietijzeren) pan op het vuur en doe er een eetlepel olijfolie bij. Zodra de olie een middelhoog vuur heeft bereikt, voeg je de gesneden ui en champignons toe.
Nadat je de ui en champignons ongeveer 3-4 minuten hebt gegrild, voeg je wat Raijmakers Heetmakers Heat Enhancer chipotle hete saus toe. Roer goed door en gril nog 2-3 minuten. Doe ze in een kom als de uien en champignons goed gaar en licht gekaramelliseerd zijn.
Neem een briochebroodje opengesneden. Gril de binnenkant kort in de gietijzeren pan en zet opzij zodra er grillsporen zichtbaar zijn.
Laten we nu de hamburgers bereiden. Neem ongeveer 150 gram rundergehakt en vorm er vrij dunne burgers van. Zet je pan op hoog vuur en voeg een paar eetlepels olijfolie toe. Voeg nu de burgers toe en gril 2 minuten aan één kant. Draai de burger om en gril nog 2 minuten. Voeg direct na het omdraaien de geitenkaas toe. Haal de burgers eruit en laat ze een paar minuten rusten.
Laten we een pittige, zoete en rokerige mayonaise maken door onze Heat Enhancer te mengen met je favoriete mayonaise. Smeer dit rijkelijk op de onderste helft van je gegrilde briochebroodje. Voeg vervolgens wat rucola en gesneden dille-augurken toe. Voeg de geitenkaasburgers toe en leg de gegrilde champignons en uien op de andere helft van het broodje.
Als ultieme finishing touch sprenkel je een royale hoeveelheid Heat Enhancer hete saus op de burgers en sluit je broodje.
Smakelijk eten!