RECEPT: Hoofdgerecht: BBQ Ground-Hog Burger met Smokey Sauce
Zie totale Assortiment750 gram gemalen rund of gemengd gehakt (voor 6 burgers)
6 plakjes onbijtspek
2 teentjes knoflook
½ kopje verse peterselie
⅓ kopje Rufus Teague rokerige barbecuesaus
Peper
6 plakjes scherpe cheddarkaas
6 uienbroodjes
Voeg de ontbijtspek, knoflook en peterselie toe aan de keukenmachine tot ze grof gehakt zijn.
Meng in een kom gemalen het vlees, spekmengsel, barbecuesaus en 1 theelepel peper met de hand.
Vorm het vlees in 6 uniforme ballen en druk deze in pasteitjes van 2,5 cm dik.
Zodra de grill middelhoog is, gooi je de pasteitjes erop en gril je ze 5 of 6 minuten tot de randen stevig beginnen te worden. Draai en grill nog eens 3 of 4 minuten voordat u een plakje kaas aan elk pasteitje toevoegt. Rooster broodjes terwijl de kaas smelt.
Serveer je ground-hog-burgers en geniet ervan met je favoriete op Groundhog Day geïnspireerde film!