Vulling: 8 ons roomkaas, verzacht 1/4 kopje kaneel-appelgelei Snufje zout
Topping: 2 Eetlepels boter 2 appels, klokhuis verwijderd en in plakjes gesneden 3/4 kopje ahornsiroop
Klop in een middelgrote mengkom de melk en de eieren door elkaar. Voeg bloem, suiker, zout en plantaardige olie toe. Klop tot een uniform mengsel. Laat het beslag 10 minuten rusten en klop opnieuw.
Kook pannenkoeken in een koekenpan van 10 inch. Vet licht in met plantaardige olie of boter. Giet 1/4 kopje beslag in de pan. Kantel de pan in cirkelvormige bewegingen totdat het beslag gelijkmatig over de bodem van de pan is verdeeld. Draai de crêpe om als de onderkant goudbruin is. Haal uit de pan als de andere kant goudbruin is. Stapel de crêpes op elkaar en scheid ze elk met een vel vetvrij papier.
Combineer de ingrediënten voor de vulling en meng. Verdeel de vulling en verdeel over de helft van de crêpe. Vouw de crêpe dubbel en vervolgens nog een keer doormidden.
Voor de topping smelt u de boter in een koekenpan. Voeg de appels toe en bak tot de appels gaar zijn. Voeg Maple Syrup toe en verwarm tot het warm is. Serveer de topping over gevulde pannenkoeken.