RECEPT: Pelagonia Grilled Aubergine Salade

Artikel 11 van 14

Pelagonia Grilled Aubergine Salade​

 

  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 1 kleine komkommer
  • 50 gram rucolablaadjes
  • 250 gram babypruimtomaten of kerstomaatjes
  • Een blikje kikkererwten
  • Pot Pelagonia gegrilde aubergine
  • Klein handvol verse kruiden (bijv peterselie, basilicum, oregano)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • Zout en peper.                                                                                    


    1. Rooster 2 eetlepels pijnboompitten lichtjes in een droge koekenpan voor een minuut of twee tot ze bruin worden en geurig ruiken.        
                                                                                 
    2. Combineer de rucolablaadjes met gehakte tomaten en komkommer

    3. Voeg de kikkererwten toe.

    4. Voeg vervolgens de gegrilde plakjes aubergine toe.

    5. Voeg de gehakte verse kruiden toe, samen met een eetlepel olijfolie en een eetlepel citroensap. Meng goed en breng op smaak met zout en peper.

    6. Garneer met de geroosterde pijnboompitten en serveer.
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss