RECEPT: BBQ Ground-Hog Burger
Zie totale AssortimentBBQ Ground-Hog Burger
750 gram gehakt
6 plakjes spek
2 teentjes knoflook
½ kopje verse peterselie
⅓ kopje Rufus Teague rokerige barbecuesaus
Peper
6 plakjes scherpe cheddarkaas
6 broodjes
Voeg spek, knoflook en peterselie toe aan de keukenmachine tot ze grof gehakt zijn.
Meng in een kom het gehakt, het spekmengsel, barbecuesaus en 1 theelepel peper met de hand.
Vorm het vlees in 6 uniforme ballen en druk deze in pasteitjes van 2,5 cm dik.
Zodra de grill middelhoog is, gooi je de pasteitjes erop en gril je ze 5 of 6 minuten tot de randen stevig beginnen te worden. Draai en grill nog eens 3 of 4 minuten voordat u een plakje kaas aan elk pasteitje toevoegt.
Rooster broodjes terwijl de kaas smelt.
Serveer je ground-hog-burgers en geniet ervan met je favoriete op Groundhog Day geïnspireerde film!