RECEPT: Veggie wok op Aziatische wijze met GILI Gember
Zie totale AssortimentVeggie wok op aziatische wijze
1/3 Cup GILI Ginger Elixir (ongeveer 8 cl.)
1 Grote Bok Choy of Paksoy (of 2 kleintjes)
100 gram Bimi of Broccoli
100 gram Courgette
100 gram Champignons
100 gram Mini asperges groen
100 gram Baby maiskolfjes vers
100 gram wortels in kleine stukjes
Sesamolie
Sojasaus (eventueel onze geweldige Tomasu)
Oestersaus
Vissaus
Besprenkel je wokpan met bakolie. Bak alle groenten, te beginnen met de groenten die de meeste tijd nodig hebben om te koken (hardere groenten zoals wortels) en eindigend met de groenten die minder tijd nodig hebben om te koken (zoals de champignons) op middelhoog vuur.
Als de groenten gaar zijn, giet je de GILI erbij en verwarm je de pan op de maximale stand gedurende 2 minuten. Zet vervolgens het vuur laag en voeg toe: 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel oestersaus en 1 eetlepel vissaus. Laat het sudderen tot de saus glad en dik is en serveer met je favoriete kruiden en sesamzaadjes.