RECEPT: Veggie wok op Aziatische wijze met GILI Gember

Artikel 12 van 15
Zie totale Assortiment

Veggie wok op aziatische wijze

1/3 Cup GILI Ginger Elixir (ongeveer 8 cl.)
1 Grote Bok Choy of Paksoy (of 2 kleintjes)
100 gram Bimi of Broccoli 
100
gram Courgette
100
gram Champignons
100
gram Mini asperges groen
100
gram Baby maiskolfjes vers
100
gram wortels in kleine stukjes
Sesamolie 
Sojasaus (eventueel onze geweldige Tomasu)
Oestersaus 
Vissaus


Besprenkel je wokpan met bakolie. Bak alle groenten, te beginnen met de groenten die de meeste tijd nodig hebben om te koken (hardere groenten zoals wortels) en eindigend met de groenten die minder tijd nodig hebben om te koken (zoals de champignons) op middelhoog vuur.

Als de groenten gaar zijn, giet je de GILI erbij en verwarm je de pan op de maximale stand gedurende 2 minuten. Zet vervolgens het vuur laag en voeg toe: 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel oestersaus en 1 eetlepel vissaus. Laat het sudderen tot de saus glad en dik is en serveer met je favoriete kruiden en sesamzaadjes.

© 2014 - 2025 De SmaakBeleving | sitemap | rss

Wij verkopen ook alcohol in onze webshop. Als u producten met alcohol wilt bestellen, geeft u bij deze aan dat u 18 jaar bent.