RECEPT: Zomerse Erwtenschuimsoep met Munt

Artikel 13 van 15
Zie totale Assortiment

Ingrediënten:

1 gehakte ui
200 gram in blokjes gesneden aardappelen
1 eetlepel boter
400 gram diepvrieserwten
800 ml. groentebouillon
200 gram slagroom
Zout 
Peper
Munt

Bereiding:

Bak de uien en aardappelen in de boter. Voeg 300 gram erwten, bouillon en 150 ml. room toe.

Breng aan de kook en dek af en laat 15-20 minuten sudderen.

Pureer de soep en breng op smaak. Laat de resterende erwten er 2-3 minuten in sudderen.

Serveer de soep met de rest van de room.Ingrediënten:

1 gehakte ui
200 gram in blokjes gesneden aardappelen
1 eetlepel boter
400 gram diepvrieserwten
800 ml. groentebouillon
200 gram slagroom
Zout 
Peper
Munt

Bereiding:

Bak de uien en aardappelen in de boter. Voeg 300 gram erwten, bouillon en 150 ml. room toe.

Breng aan de kook en dek af en laat 15-20 minuten sudderen.

Pureer de soep en breng op smaak. Laat de resterende erwten er 2-3 minuten in sudderen.

Serveer de soep met de rest van de room.​

© 2014 - 2025 De SmaakBeleving | sitemap | rss

Wij verkopen ook alcohol in onze webshop. Als u producten met alcohol wilt bestellen, geeft u bij deze aan dat u 18 jaar bent.