RECEPT: Zomerse Erwtenschuimsoep met Munt
Zie totale AssortimentIngrediënten:
1 gehakte ui
200 gram in blokjes gesneden aardappelen
1 eetlepel boter
400 gram diepvrieserwten
800 ml. groentebouillon
200 gram slagroom
Zout
Peper
Munt
Bereiding:
Bak de uien en aardappelen in de boter. Voeg 300 gram erwten, bouillon en 150 ml. room toe.
Breng aan de kook en dek af en laat 15-20 minuten sudderen.
Pureer de soep en breng op smaak. Laat de resterende erwten er 2-3 minuten in sudderen.
Serveer de soep met de rest van de room.Ingrediënten:
1 gehakte ui
200 gram in blokjes gesneden aardappelen
1 eetlepel boter
400 gram diepvrieserwten
800 ml. groentebouillon
200 gram slagroom
Zout
Peper
Munt
Bereiding:
Bak de uien en aardappelen in de boter. Voeg 300 gram erwten, bouillon en 150 ml. room toe.
Breng aan de kook en dek af en laat 15-20 minuten sudderen.
Pureer de soep en breng op smaak. Laat de resterende erwten er 2-3 minuten in sudderen.
Serveer de soep met de rest van de room.