RECEPT: Zalm met Gembermayonaise en Tomasu SojaSaus
Zie totale AssortimentIngrediënten:
1/2 zalmzijde met huid
1 eetlepel korianderzaad, venkel en laurier*
1 theelepel steranijs en kaneel*
70 g zout
70 g suiker
Een beetje verse dille en peterselie, fijngesneden
Saus:
5 eetlepels mayonaise
2 eetlepels Tomasu sojasaus
2 teentjes knoflook, fijngehakt
Ongeveer 5 cm gember, fijngehakt
Bereiding:
Verpletter de kruiden (met de *) licht en meng ze met zout en suiker.
Leg de vis met de huid naar beneden in een vorm en bedek met de kruidenmassa.
1 tot 2 dagen in de koelkast bewaren.
Spoel het mengsel van de vis af. Doe dille en peterselie op de vis en doe deze in een
Snijd de plakjes.
Meng de ingrediënten voor de saus en voeg eventueel wat zout toe.
Eet Smakelijk!