RECEPT: Zalm met Gembermayonaise en Tomasu SojaSaus

Artikel 11 van 11
Zie totale Assortiment

Ingrediënten:

1/2 zalmzijde met huid
1 eetlepel korianderzaad, venkel en laurier*
1 theelepel steranijs en kaneel*
70 g zout
70 g suiker

Een beetje verse dille en peterselie, fijngesneden

Saus:
5 eetlepels mayonaise
2 eetlepels Tomasu sojasaus
2 teentjes knoflook, fijngehakt
Ongeveer 5 cm gember, fijngehakt

Bereiding:
Verpletter de kruiden (met de *) licht en meng ze met zout en suiker.

Leg de vis met de huid naar beneden in een vorm en bedek met de kruidenmassa.

1 tot 2 dagen in de koelkast bewaren.

Spoel het mengsel van de vis af. Doe dille en peterselie op de vis en doe deze in een

Snijd de plakjes. 
Meng de ingrediënten voor de saus en voeg eventueel wat zout toe.

 

Eet Smakelijk!

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss