La Belle-Iloise - Sardines met Batak Bessen en Kurkuma
Artikelnummer: BOM - S893Q / 4 Zie totale AssortimentMet deze originele creatie van belle-iloise ga je op een smaakreis onder de gouden zon... De geurige hitte van kurkuma, een superkruid met antioxidanten, wordt gecombineerd met de citroenachtige, bloemige tonen van batakbessen, een zeldzame peper die in het wild wordt geplukt op het eiland Sumatra.
Gecombineerd met koolzaadolie gewonnen in Frankrijk, voegen ze een exotisch tintje toe aan de gejodeerde smaak van onze sardines!
Onze sardines worden rijp en in het seizoen zo dicht mogelijk bij Quiberon gevist en worden binnen 24 uur na ontvangst vers met de hand verwerkt. Zorgvuldig geselecteerd, gepekeld en getrimd, worden ze na het koken met de grootste delicatesse in blikken verpakt. Zorgvuldig op een rij, worden ze gepresenteerd in hun blanco vorm, een ultieme garantie voor kwaliteit.
Onze sardines kunnen op duizend manieren worden genoten: op toast, in salades of in taarten, als begeleider van aardappelen, rijst of pasta, geniet van stevige, smeltende sardines, synoniem voor uitmuntendheid en passie !
Rijk aan omega-3, vitamine D, calcium en fosfor, bieden sardines in olie een uitzonderlijke voedingswaarde, jarenlang bewaard totdat je het blik opent en ervan geniet. Koolzaadolie, arm aan verzadigde vetzuren en van nature rijk aan vitamine E en omega-3, complementeert de voordelen van sardientjes en kurkuma in dit recept!
Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: | bestellingen@DeSmaakBeleving.nl |
---|---|
Inhoud | 115 gram |