RECEPT:Bonen Burger met Red Pepper Relisch van Petagonia

Artikel 15 van 15
Zie totale Assortiment

Bonen Burger met Red Pepper Relisch van Petagonia.

Ook lekker om dit recept te maken met een kipkrokant schnitzel of met een runderburger er extra tussen zodat u een dubbele burger kunt maken. (bijvoorbeeld 1 kip en een bonen)

1 eetlepel olijfolie
2 eieren

1 ui
2 teentjes knoflook
1 eetlepel gemalen lijnzaad
2 eetlepels koud water
480 gram gekookte zwarte bonen (twee standaard blikken) 
1 eetlepel miso pasta
1 theelepel gerookte paprika
1 theelepel gemalen komijn
1 theelepel gedroogde oregano
1 eetlepel voedingsgist
2 eetlepels Pelagonia aivar (Ajvar)
75 gram volkoren broodkruimels
75 gram haver
Zout en peper

 

1. Kluts de eieren en meng een eetlepel gemalen lijnzaad met twee eetlepels koud water en zet opzij.

2. Verhit een eetlepel olijfolie. Bak je gehakte uien tot ze zacht zijn, voeg dan de knoflook toe en kook nog een minuut.

3. Plaats alle ingrediënten in uw keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper en maak er een soepel mengsel van

4. Gebruik je handen (je wilt ze misschien eerst licht oliën) om zes hamburgers te vormen. Leg op je voorbereide bakplaat.

5. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven, draai dan voorzichtig om met een spatel en bak nog eens tien minuten in de oven.

Garrneer de burger zoals in de foto zodat het een smakelijke bordje zal worden.

© 2014 - 2025 De SmaakBeleving | sitemap | rss

Wij verkopen ook alcohol in onze webshop. Als u producten met alcohol wilt bestellen, geeft u bij deze aan dat u 18 jaar bent.