RECEPT: Pasta alle Puttanesca met Toma’dor en Toma’gusto
Zie totale AssortimentIngrediënten voor 4 personen
- 200 g Toma’dor tomaten
- 400 g linguine
- 4 teentjes knoflook
- 2 rode pepers
- 120 g zwarte olijven
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 theelepels kappertjes
- 800 g Toma’gusto tomaten
- Peper en zout
- Kruiden: peterselie en basilicum
Bereiding
- Bereid pasta volgens de instructies op de verpakking.
- Pel de knoflook, ontpit de pepers en hak deze grof. Halveer de Toma’dor tomaten en olijven. Snij de Toma’gusto tomaten in stukken.
- Verhit de olijfolie in een pan, rooster de knoflook en de pepers lichtjes. Voeg olijven, Toma’dor tomaten en kappertjes toe en laat even ronddraaien.
- Blus af met Toma’gusto tomaten, breng op smaak met peper en zout en laat ongeveer 10-15 minuten op laag vuur sudderen.
- Spatel de pasta door het mengsel en serveer met gehakte kruiden.