RECEPT: Pasta alle Puttanesca met Toma’dor en Toma’gusto

Artikel 2 van 2
Zie totale Assortiment

Ingrediënten voor 4 personen

  • 200 g Toma’dor tomaten
  • 400 g linguine
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 rode pepers
  • 120 g zwarte olijven
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 theelepels kappertjes
  • 800 g Toma’gusto tomaten
  • Peper en zout
  • Kruiden: peterselie en basilicum

Bereiding

  1. Bereid pasta volgens de instructies op de verpakking.
     
  2. Pel de knoflook, ontpit de pepers en hak deze grof. Halveer de Toma’dor tomaten en olijven. Snij de Toma’gusto tomaten in stukken.
     
  3. Verhit de olijfolie in een pan, rooster de knoflook en de pepers lichtjes. Voeg olijven, Toma’dor tomaten en kappertjes toe en laat even ronddraaien.
     
  4. Blus af met Toma’gusto tomaten, breng op smaak met peper en zout en laat ongeveer 10-15 minuten op laag vuur sudderen.
     
  5. Spatel de pasta door het mengsel en serveer met gehakte kruiden.
© 2014 - 2025 De SmaakBeleving | sitemap | rss