Sorteer op
  • Handsaeme Foie Gras Ganzelever Bloc 200 gram in GLAZEN pot
    Handsaeme Foie Gras Ganzelever Bloc 200 gram in GLAZEN pot

    Heerlijke smeuïge foie gras, met een fijne en zachte smaak, van de allerbeste kwaliteit!

    Op de grens van de Westhoek en het Houtland ligt het landelijke Handzame. Daar kweken ze bij Handsaeme grauwe ganzen met het doel er…

    € 21,95
  • Handsaeme Eendenpaté (Paté de Canard) in GLAZEN pot
    Handsaeme Eendenpaté (Paté de Canard) in GLAZEN pot

    Op de grens van de Westhoek en het Houtland ligt het landelijke Handzame. Daar kweken ze bij Handsaeme grauwe ganzen met het doel er culinaire specialiteiten van te maken. Op ambachtelijke wijze vervaardigen ze foie gras, fijne…

    € 9,95
  • Handsaeme Rilette van Gans (Rilette D'oie) in GLAZEN pot
    Handsaeme Rilette van Gans (Rilette D'oie) in GLAZEN pot

    Ambachtelijke rillette van gans van de allerbeste kwaliteit!

    Op de grens van de Westhoek en het Houtland ligt het landelijke Handzame. Daar kweken ze bij Handsaeme grauwe ganzen met het doel er culinaire specialiteiten van te…

    € 9,95
  • Handsaeme Foie Gras Ganzelever Bloc 100 gram in BLIK
    Handsaeme Foie Gras Ganzelever Bloc 100 gram in BLIK

    Heerlijke smeuïge foie gras, met een fijne en zachte smaak, van de allerbeste kwaliteit!

    Op de grens van de Westhoek en het Houtland ligt het landelijke Handzame. Daar kweken ze bij Handsaeme grauwe ganzen met het doel er…

    € 11,95
  • 15% truffel!

    Handsaeme Foie Gras Ganzelever Bloc met truffel in BLIK
    Handsaeme Foie Gras Ganzelever Bloc met truffel in BLIK

    Heerlijke smeuïge foie gras, met een fijne en zachte smaak, van de allerbeste kwaliteit!

    Op de grens van de Westhoek en het Houtland ligt het landelijke Handzame. Daar kweken ze bij Handsaeme grauwe ganzen met het doel er…

    € 12,95
  • Handsaeme Everzwijnpaté
    Handsaeme Everzwijnpaté

    Ambachtelijke everzwijnpaté van de allerbeste kwaliteit!

    Op de grens van de Westhoek en het Houtland ligt het landelijke Handzame. Daar kweken ze bij Handsaeme grauwe ganzen met het doel er culinaire specialiteiten van te maken.…

    € 7,95
  • Leffe Blond Abrikozen Confituur Kaasdip.
    Leffe Blond Abrikozen Confituur Kaasdip.

    Abrikozenconfituur met Leffe Blond bier. Kaas en fruit passen van nature goed bij elkaar. Gecombineerd met Leffe bier, produceren ze heel subtiele smaken.

    De kaasbegeleiders met Leffe bier zijn confituren die iets minder zoet…

    € 4,50
  • Leffe Bruin Pruimen Confituur Kaasdip.
    Leffe Bruin Pruimen Confituur Kaasdip.

    Pruimenconfituur met Leffe Bruin bier. Kaas en fruit passen van nature goed bij elkaar. Gecombineerd met Leffe bier, produceren ze heel subtiele smaken. De kaasbegeleiders met Leffe bier zijn confituren die iets minder zoet zijn,…

    € 4,50
  • Romanzini Wijngaard Slakken Bourgogne Gigant 12 stuks (Escargots)
    Romanzini Wijngaard Slakken Bourgogne Gigant 12 stuks (Escargots)

    Bourgogne wijngaardslakken.
    Burgundy Snails Helix Pomatia, Géants, 12 stuks in blik. Inhoud 200g. Uitlekgewicht 125g.

    Laat de slakken goed uitlekken.
    Bedek met botersaus (van 50g boter, 5g gehakte peterselie, 2g knoflook, 2g…

    € 7,50
  • Lege Slakkenhuizen 12 stuks (Escargots)
    Lege Slakkenhuizen 12 stuks (Escargots)

    12 lege slakkenhuizen in een doorzichtige koker. Vullen met Romanzini Escargots Géants blikje 1 dozijn (200g). 1 slak per huis met kruidenboter of knoflookboter.

    € 5,50

Deze serie hoogwaardige producten is van zeer hoge kwaliteit, maar vooral ook onderscheiden ze zich bij Handsaeme Foie Gras door de manier van produceren.

Er zijn veel verschillen tussen bedrijven uit allerlei landen, in België zijn de regels vele malen strenger als bijvoorbeeld in Frankrijk.  

Alle dieren worden gevoederd met granen van eigen grond.
Gavage, oftewel het dwangmatig toedienen van voedsel, wordt NIET toegepast. Dierenwelzijn staat bij Handsaeme Foie Gras dan ook hoog in het vaandel.
Alle dieren worden traditioneel opgekweekt met buitenloop en hoofdzakelijk gevoederd met granen van eigen teelt.​

In het landelijke Handzame, gelegen op de grens van de Westhoek en het Houtland, zijn we in 1990 onze ganzen- en eendenboerderij gestart. Enkele jaren later zijn we ook gestart met het kweken van everzwijnen.

Alles van de ganzen, eenden en everzwijnen wordt verwerkt op ambachtelijke wijze tot fijne delicatessen.
​De Foie gras met truffel is er ook in een variant met maar liefst 15% truffel!

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss