Lou Ferrignade
Lou Ferrignade verwerkt in Port-Saint-Louis-Du-Rhône, gelegen aan de Middellandse Zee in de Franse Provence, vis op traditionele wijze tot verrukkelijke Mediterrane specialiteiten!
Een Familieverhaal:
Dominique Ferrigno is de erfgenaam van een vissersfamilie, oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Itali "Cetara "
De Middellandse Zee stroomt sinds het begin van de 20e eeuw in de aderen van de Ferrignos. Een passie, een beroep dat van generatie op generatie is doorgegeven. Dominique Ferrigno is momenteel de fakkeldrager van deze familiegeschiedenis. Hij is niet alleen de erfgenaam van een familiesaga die in 1920 begon, hij is ook een bouwer die van Ferrigno SA een hypermoderne conservenfabriek wil maken, de laatste aan de Euro-mediterrane kust.
Bij Ferrigno vissen ze al drie generaties lang in de Middellandse Zee en voor ons is vissen meer dan een baan, het is een passie.
Het familiebedrijf is gevestigd in de Provence en is momenteel de enige Franse visconservenfabriek aan de Middellandse Zee.
Gelegen in Port Saint Louis du Rhône, halverwege Marseille en Sète, stelt deze geografische ligging ons in staat om al onze vis in de best mogelijke omstandigheden te verwerken, met een constante focus op kwaliteit: vanaf het moment dat we de vis ontvangen, via de verwerking in onze erkende ateliers, tot aan de verpakking.
Smaak voor authenticiteit is meer dan een Slogan – Het is hun motto!