- La Belle-Iloise Bisque de Homard - Kreeftensoep
Niet zomaar een soepje!
Een vleugje van cognac, een subtiele toon van curry.
De echte unieke smaak van kreeft. Twee jaar onderzoek was er voor nodig om deze nieuwe receptuur te verfijnen met zijn subtiele aroma's en souplesse.…€ 8,99 - La Belle-Iloise Velouté de Coquillages - Schaaldierensoep
Niet zomaar een soepje!
De schelpen worden nog met de hand gevangen en grondig gewassen voordat ze samengaan met een julienne van wortelen mooi geaccentueerd met een subtiele smaak van gember en saffraan.
Het resultaat? Een…€ 6,99 - La Belle-Iloise - Vissoep
Een klassieker onder de vissoep. Puur en (h)eerlijk!
Naar eigen keuze te verrijken met wat verse vis, een beetje rouille, een paar croutons en wat geraspte kaas.
Zo eenvoudig kan genieten zijn!€ 5,99 - La Belle-Iloise Vissoep op Provençaalse Wijze
Een heerlijke vissoep met tonen van venkel en Provençaalse kruiden.
Een authentiek recept, royaal van structuur en rijk van smaak.€ 5,99 - La Belle-Iloise - Cotriade de Poissons - de Bretonse Bouillabaisse
In Frankrijk heeft men de Bouillabaisse in Bretagne de Cotriade. Het was de soep van de vissers zelf en de inhoud was geheel afhankelijk van de vangst van die dag. De smaak van deze soep is zeer rijk en vriendelijk en is een waar…
€ 6,99 - La Belle-Iloise - Sardines à la sauce Pitomaïl
De oprichter van de conservenfabriek, Georges Hilliet, had de gewoonte een eigen versie te maken van de sardines met tomaten voor zijn persoonlijke voorraad.
Zijn vrienden moedigde hem in de jaren 60 aan om dit nieuwe recept voor…€ 6,75 - La Belle-Iloise - Sardines in de citroen
Het Zuiden komt naar je tafel. Sardines in extra vergine olijfolie, verse plakjes gekonfijte citroen, voor een boeket van zonnige smaken.
Voor de koude en warme bereiding. Heerlijk in een salade maar ook lekker als hartige taart.€ 6,75 - La Belle-Iloise - Sardines in de Muscadet
Een succesvolle ontmoeting tussen de Loire en de Oceaan.
De ambachtelijk verwerkte sardine samen met een karaktervolle en geurende Muscadet op smaak gebracht met kruiden en citroen.€ 6,50 - La Belle-Iloise - Sardines à la Luzienne
Mevrouw Griffin, die 40 jaar voorman was in bij la Belle-Iloise, werkte tijdens het ansjovis seizoen in St. Jean de Luz. Daar kwam zij in aanraking met producten uit deze regio, te weten piment d'Espelette en de Bayonneham.
Door…€ 6,75 - La Belle-Iloise - Sardines in de olijfolie met tomaat
De fijnheid van extra vergine olijfolie wordt gecombineerd met zonnige noten van een licht gekruide tomatensaus zodat een fruitig aroma aan de sardines wordt afgegeven.
Heerlijk als koude of warme bereiding.€ 6,75 - La Belle-Iloise - Sardines in de Tapenade
Op en Top Mediterraans genieten! Een zonnige begeleider voor tal van bereidingen. Heerlijk op een toastje of lekker door de pasta.
€ 6,75 - La Belle-Iloise - Emietté van Tonijn Zanzibar
Heerlijke tonijn van het kruiden eiland Zanzibar.
De oosterse smaak van noten en pruimen en heerlijke kruiden doet je denken aan de heerlijkste gerechten. Zowel voor de koude als warme bereiding geschikt.€ 5,75 - La Belle-Iloise - Emietté van Makreel in Wit Bier
Beleef de ultieme combinatie van smaken, witbier voor frisheid, mosterdzaadjes voor de spicy toon, een hint van selderij en komijn zorgen voor een kruidige invloed.
Appel, wortel, ui en olijfolie geven het een aardse toon, de…€ 5,50 - La Belle-Iloise - Emietté van Tonijn à la Luzienne
Kleine stukjes tonijn met Bayonne ham, Epelette peper en niet te vergeten extra vierge olijfolie
Handmatig verkruimelde kleine stukjes tonijn, aroma's geassocieerd met prachtige Bayonne ham, de fijnheid van Espelette peper en…€ 5,75 - La Belle-Iloise - Emietté van Makreel des Boucaniers
Kleine stukjes makreel bereid met gerookt zout, rode peper en paprika
Een herinnering aan de periode van piraterij op de Antillen.
Deze piraten (boucaniers) rookten hun vlees en vis om hun boten te voorzien van…€ 5,50 - La Belle-Iloise - Emietté van Makreel & Artisjok
Ervaar de smaak van Bretagne met deze heerlijke combinatie van Emietté van Makreel & Artisjok.
Heerlijk op een toastje of lekker door de pasta.€ 5,50 - La Belle-Iloise - Emietté van Tonijn à la Marie-Galante
Tonijn stukjes in een fruitige extra vergine olijfolie in combinatie met kokosnoot, peper, limoen en specerijen.
Zowel voor de koude als warme bereiding.
Ook goede combinatie als couscousgerecht.€ 5,75 - La Belle-Iloise - Crème van Sardines in de Whisky
Dit recept dateert al van 1968 maar de zachte smaak van de sardine met de verfijnde whisky blijft keer op keer een ontdekking. Heerlijk op toast of als basis voor een mooi gerecht. Stukjes sardine zonder vel en zonder graten.
Het…€ 4,50 - La Belle-Iloise - Rilettes van Tonijn & Parmezaanse Kaas
Een onverwacht huwelijk van smaken!
Tonijn bereid volgens een oude traditie van het eiland Yeu, met parmezaanse kaas.
Bij de eerste hap wordt de fijnheid van de tonijn opgevolgd door het delicate aroma van de parmezaan. Lekker op…€ 4,99 - La Belle-Iloise - Giftbox Sardientjes
Een vrolijke giftbox met een drietal heerlijke blikjes sardientjes.
∙ Blikje St-George 115g
∙ Blikje Sardientjes in de citroen 115g
∙ Blikje Sardientjes a la Luzienne 115g€ 29,95 - La Belle-Iloise - Emietté van Tonijn met Olijfolie
Wat kan eenvoud toch lekker zijn!
Eén en al pure smaak van heerlijke stukjes tonijn in een zeer fijne en fruitige extra vergine olijfolie. Een perfecte begeleider voor tal van fantastische gerechten, zowel warm als koud.€ 6,50 - La Belle-Iloise - Crème van Zalm in de Dragon
U zult worden verleid door de romige textuur en de mooie oranje kleur.
Een prachtige combinatie van smaken: gerookte zalm met heerlijke dragon verwerkt tot een crème met een subtiel karakter.
Lekker op toast of als bruschetta.€ 5,50 - La Belle-Iloise - Makreel Citroen Bergamot & Dille
Ervaar de smaak van Bretagne met deze heerlijke combinatie van Makreel, citroen en subtiele tonen van Bergamot en dille.
€ 6,50 - La Belle-Iloise - Witte Germon Tonijn met extra Vergine Olijfolie
Voor het verkrijgen van een zachte en smakelijke tonijn, is de verse vis eerst gekookt en vervolgens bedekt met een fruitige extra vergine olijfolie. De vis en de olijfolie zorgen samen voor een onvergetelijke smaak.
In tal van…€ 7,50 - La Belle-Iloise - Mousse van Kreeft in de Cognac
Deze zachte en heerlijk geurende mousse zinspeelt op uw smaakpapillen.
De subtiele zilte toon van de kreeft wordt versterkt door de enigszins kruidige toon van de cognac.
Een ware beleving op uw toast en een goede begeleider bij…€ 5,50 - La Belle-Iloise - Thoïonade Witte Tonijn & Zwarte Olijven
Provençaals genot.
Een subtiele samenstelling van witte tonijn, zwarte olijven, kappertjes, kruiden en specerijen.
Een mooie begeleider voor bij het aperitief, een pastagerecht of als gratin op aardappeltjes.€ 5,50 - La Belle-Iloise - Sardines met Batak Bessen en Kurkuma
Met deze originele creatie van belle-iloise ga je op een smaakreis onder de gouden zon... De geurige hitte van kurkuma, een superkruid met antioxidanten, wordt gecombineerd met de citroenachtige, bloemige tonen van batakbessen,…
€ 7,99 - La Belle-Iloise - Sardines in Druivenpitolie met Groene Peper & Kumquat
Met deze nieuwe creatie van belle-iloise ontsnap je naar het hart van een tuin vol oranje fruit... De pittige smaak van kumquat - ook bekend als de "gouden sinaasappel" - combineert met de frisse, plantachtige smaak van groene…
€ 7,99 - TITO Navajas (scheermesjes) en aceite de olivia
Galicië staat bekend om zijn heerlijke vis-, schaal- en schelpdierconserven. Deze delicatessen worden eerst gegaard en vervolgens in olijfolie of azijn ingeblikt. Ze zijn perfect als onderdeel van een aperitief, maar ook…
€ 6,99 - TITO Almejas (venusschelpen) en aqua del mar
Galicië staat bekend om zijn heerlijke vis-, schaal- en schelpdierconserven. Deze delicatessen worden eerst gegaard en vervolgens in olijfolie of azijn ingeblikt. Ze zijn perfect als onderdeel van een aperitief, maar ook…
€ 6,75 - TITO Zamburiñas (kleine jacobsschelpen) en salsa de vieira
Galicië staat bekend om zijn heerlijke vis-, schaal- en schelpdierconserven. Deze delicatessen worden eerst gegaard en vervolgens in olijfolie of azijn ingeblikt. Ze zijn perfect als onderdeel van een aperitief, maar ook…
€ 6,75 - TITO Mejillones (Mosseltjes) en escabeche
Galicië is beroemd om zijn hoogwaardige vis-, schaal- en schelpdierconserven. Deze delicatessen worden zorgvuldig bereid, gemarineerd in olijfolie of azijn en vervolgens in blikken verpakt. Ze zijn perfect als aperitief, maar…
€ 9,95 - TITO Berberechos (Kokkeltjes) en aqua del mar
Galicië is een waar paradijs voor liefhebbers van vis-, schaal- en schelpdierconserven. Deze ambachtelijke producten worden met zorg bereid, gemarineerd in hoogwaardige olijfolie of azijn en vervolgens ingemaakt. Ze zijn ideaal…
€ 7,99
De vis van La Belle-Iloise, het beste van het beste uit zee!
De soepen van La Belle-Iloise zijn zo puur en mooi van smaak, dat je zo kunt gebruiken.
Een eigen culinaire twist er aan geven kan natuurlijk ook nog steeds.
Al 3 generaties lang biedt het familiebedrijf la Belle-Iloise het beste aan op het gebied van visconserven. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten en werken volgende beproefde familierecepten. Om de smaak van de tonijn, makreel en sardines het beste tot zijn recht te laten komen, maken zij gebruik van de authentieke manier van verwerken: de verse vis wordt gevangen in het seizoen en direct na de vangst met de hand schoongemaakt en ingeblikt.
Het kan dus zomaar gebeuren dat de vis buiten het seizoen niet verkrijgbaar is.