Vijgendip op mosterdbasis. Heerlijk om te serveren bij kaas, rauwe groentes, ham, worst of probeer deze eens te gebruiken als basis voor een jus. Helemaal clean label!
Deze dip op basis van cranberries, mosterdzaadjes en honing heeft vele toepassingen. Hij is heerlijk als dipper bij kaas of op een kaasplankje, meng met roomkaas om een smeersel te maken of doe op een broodje. Bijvoorbeeld een…
Nieuw in de reeks Cheese dippers is deze Rode ui! De rode ui is gekarameliseerd en gecombineerd met diverse ingredienten. Deze dipper is perfect te combineren bij pittige, verse en oude kazen. Gebruik deze dipper ook eens als…
Nieuw in de reeks Cheese dippers is deze Balsamico Kaneel dip! Voor deze dipper hebben we de beste balsamico gebruikt.
De balsamico koken we rustig in, en daar voegen we dan weer kaneel aan toe.
Perfectie tot en met! Heerlijk om…
Knoflook, bieslook en peterselie zorgen bij deze dipper voor de Griekse smaak. Laten wellen met water, daarna met kwark en/of yoghurt aanlengen en 15 minuten in de koelkast zetten. Gebruik deze heerlijke dipsaus bij aardappelen,…
Deze dip is perfect te gebruiken als grillsaus maar ook heerlijk voor het kruiden van winterse stoofschotels. Met olie gemengd kun je deze dipper ook gebruiken als marinade voor vlees en vis
Een klassieker in de Spaanse keuken. Kruidig, krachtig en bijzonder veelzijdig, de Aioli Dip mag in geen enkele keuken ontbreken, met speciaal geselecteerde kruiden en de beste knoflook.
Perfect te combineren bij de barbecue of in…
Deze dipper kan bijvoorbeeld aangemaakt worden met crème fraiche, om dan te serveren bij grillgerechten, vis, kaas of aardappelgerechten. Ook kunnen deze kruiden gebruikt worden als basis voor sauzen. Of maak uw eigen…
Pikante dipper met onder andere tomaat, knoflook, paprika en chilipepers. Lekker op brood, of op de Spaanse manier: even laten wellen met water. Daarna mengen met (yoghurt) mayonaise. Dan serveren bij frietjes of…
Kaasdip van Kweepeer. Een originele en erg frisse smaak. De kweepeer is een harde groen-gele vrucht (verwant aan de appel, de peer en de lijsterbes) die zonder bereiding niet eetbaar is.
Deze Serra de Rodes pico’s, gemaakt volgens strenge eisen door een ambachtelijk bedrijf in Andalusië.
Het zijn knapperige kleine broodstokjes die eenvoudigweg gemaakt worden met tarwemeel, extra vergine olijfolie, gist en zout,…
Ambachtelijke everzwijnpaté van de allerbeste kwaliteit!
Op de grens van de Westhoek en het Houtland ligt het landelijke Handzame. Daar kweken ze bij Handsaeme grauwe ganzen met het doel er culinaire specialiteiten van te maken.…
Verrukkelijke ambachtelijk bereide bierpaté van De Veurn’ Ambachtse! Deze ouderwetse grove paté is op smaak gebracht met befaamd Belgisch bier: Brugse Zot!
Heerlijk op toast en stokbrood!
Verrukkelijke ambachtelijk bereide St. Bernadus bierpaté van De Veurn’ Ambachtse! Deze ouderwetse grove paté is op smaak gebracht met befaamd Belgisch bier: Brugse Zot!
Heerlijk op toast en stokbrood!
Neem wat lekkers mee als u op visite gaat of als u viste krijgt. Ook voor een lekker borrelmoment op andere dagen in het jaar hebben wij voldoende lekkers!