VEGETARISCHE RECEPTEN

Nieuwe pagina's met recepten (juli 2022)

Iedere week zullen we een recept toevoegen onder 1 van de groepen.

Als er vele recepten in onze shop beschikbaar zijn dan kunt u makkelijk zoeken binnen de recepten pagina door op uw toetsenbord te zoeken met Control-F of op een Imac/Book met Command-F. 
Tik dan in de recepten pagina in de zoekbalk bijvoorbeeld in: hoofdgerecht of voorgerecht.

U kunt ook de zoekbalk van de webshop zelf bovenin gebruiken en daar zoektermen gebruiken, u ziet dan echter ook de producten zelf te voorschijn komen.

 

Sorteer op
  • RECEPT: Vegetarische Wellington met Maldon Zeezout
    RECEPT: Vegetarische Wellington met Maldon Zeezout

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Begin met de flespompoen. Spreid de blokjes pompoen uit over een bakplaat en sprenkel er een beetje olie, Maldon-zout en gebroken zwarte peper over. Schuif de bakplaat in de oven en rooster de…

  • RECEPT: Sticky Fig Relish, Geitenkaas, Tomaat en Courgette Taart
    RECEPT: Sticky Fig Relish, Geitenkaas, Tomaat en Courgette Taart

    ∙ Gewoon meel, om te bestuiven
    ∙ 320g pak kruimeldeeg
    ∙ 2 grote courgettes, grof geraspt
    ∙ 1-2 tl zout
    ∙ klontje boter
    ∙ Handvol cherrytomaatjes, in dikke plakken gesneden
    ∙ 215 ml slagroom
    ∙ 3 eieren,…

  • RECEPT: Perzik, basilicum, limoen en gemarineerde Feta
    RECEPT: Perzik, basilicum, limoen en gemarineerde Feta

    Peaches, basil and lime and chili marinated feta
    voor 2 personen
    ∙ 150 g goede kwaliteit feta
    ∙ sap van 2 limoenen
    ∙ 50 ml Neolea extra vierge olijfolie
    ∙ 4 rode pepers, zaadjes verwijderd en fijngesneden
    ∙ 8 rijpe…

  • RECEPT: Geroosterde Chinese Kool met Tomasu Sojasaus
    RECEPT: Geroosterde Chinese Kool met Tomasu Sojasaus

    ∙ 1 Chinese kool
    ∙ Olijfolie 4 eetlepels
    ∙ Ras el hanout, 4 eetlepels
    ∙ Crème fraiche, 2 eetlepels
    ∙ Tomasu sojasaus½ eetlepel
    ∙ Zeewiervlokken (toko), 1 eetlepel
    ∙ Kervel, 4 takjes
    ∙ Kleine uien kilo
    ∙ Tijm…

  • RECEPT: Frisse Appelsalade met SmaakGeheimen Honing Mosterd Dressing
    RECEPT: Frisse Appelsalade met SmaakGeheimen Honing Mosterd Dressing

    Frisse Appelsalade met SmaakGeheimen Honing Mosterd Dressing

    ∙ Veldsla
    ∙ Bieslook
    ∙ Boerenkaas
    ∙ Frisse appel
    ∙ Smaakgeheimen Dressing Honing mosterd*

    (Deze fles is 500 ml. We hebben ook kleine flesjes in ons…

  • RECEPT: Bloody (Gazpacho) Mary met Wodka
    RECEPT: Bloody (Gazpacho) Mary met Wodka

    Ingrediënten:

    ∙ Kleinste Soepfabriek Gazpacho
    ∙ Wodka
    ∙ Tabasco
    ∙ Citroensap
    ∙ Worcestershiresaus
    ∙ Selderij
    ∙ Ijsblokjes

    Bereiding:

    Meng 1 deel wodka met 3 delen Kleinstesoepfabriek Gazpacho.

    Voeg hieraan wat…

  • RECEPT: Pasta met Gin en Zeeuwse Zoute Zwarte Knoflook
    RECEPT: Pasta met Gin en Zeeuwse Zoute Zwarte Knoflook

    Ingrediënten:

    ∙ 500 gram penne pasta
    ∙ 25 gram roomboter
    ∙ 1 gesnipperde ui
    ∙ 2 teentjes fijngehakte knoflook
    ∙ 1 eetlepell tomatenpuree
    ∙ 1 blik tomatenblokjes
    ∙ 100 ml slagroom
    ∙ Zeeuwsche Zoute Zwarte…

  • RECEPT: Gegrilde Citroen Boerenkool Ricotta Flatbread.
    RECEPT: Gegrilde Citroen Boerenkool Ricotta Flatbread.

    Gegrilde citroen boerenkool ricotta flatbread.
    ∙ 500 gram pizzadeeg
    ∙ 600 gram ricotta
    ∙ 1/4 theelepel zout
    ∙ 1/4 theelepel peper
    ∙ 1/4 kop parmezaanse kaas, plus meer voor garnering
    ∙ 1 theelepel Nielsen-Massey…

  • RECEPT: Griekse toast met Tzatziki, Halloumi en Komkommer
    RECEPT: Griekse toast met Tzatziki, Halloumi en Komkommer

    ​​Griekse toast met Tzatziki, Halloumi en Komkommer

    ∙ 200 gram Griekse yoghurt
    ∙ 1 teentje knoflook
    ∙ 4 takjes verse dille
    ∙ Halve komkommer
    ∙ 1 el citroensap
    ∙ 1 el olijfolie extra vierge
    ∙ 1 tl Natural Spices…

  • RECEPT: Fettuccine met Artisjok, Tomaat en Broodkruim
    RECEPT: Fettuccine met Artisjok, Tomaat en Broodkruim

    Fettuccine met artisjok, tomaat en broodkruim

    ∙ Fettuccine pasta
    ∙ 1 potje artisjokken op olie
    ∙ 1 potje zongedroogde tomaten
    ∙ 400 gram spinazie
    ∙ Een bakje of potje pitloze kalamata olijven
    ∙ 2 knoflooktenen
    ∙ Een…

  • RECEPT: Pelagonia Grilled Aubergine Salade
    RECEPT: Pelagonia Grilled Aubergine Salade

    Pelagonia Grilled Aubergine Salade​

    ∙ 1 eetlepel pijnboompitten
    ∙ 1 kleine komkommer
    ∙ 50 gram rucolablaadjes
    ∙ 250 gram babypruimtomaten of kerstomaatjes
    ∙ Een blikje kikkererwten
    ∙ Pot Pelagonia gegrilde…

  • RECEPT: Veggie wok op Aziatische wijze met GILI Gember
    RECEPT: Veggie wok op Aziatische wijze met GILI Gember

    Veggie wok op aziatische wijze

    1/3 Cup GILI Ginger Elixir (ongeveer 8 cl.)
    1 Grote Bok Choy of Paksoy (of 2 kleintjes)
    100 gram Bimi of Broccoli
    100 gram Courgette
    100 gram Champignons
    100 gram Mini asperges groen
    100 gram Baby…

  • RECEPT: Zomerse Erwtenschuimsoep met Munt
    RECEPT: Zomerse Erwtenschuimsoep met Munt

    Ingrediënten:

    1 gehakte ui
    200 gram in blokjes gesneden aardappelen
    1 eetlepel boter
    400 gram diepvrieserwten
    800 ml. groentebouillon
    200 gram slagroom
    Zout
    Peper
    Munt

    Bereiding:

    Bak de uien en aardappelen in de boter. Voeg…

  • RECEPT: Loaded Vegetarische Flatbreads met Hot Aivar
    RECEPT: Loaded Vegetarische Flatbreads met Hot Aivar

    Loaded Vegetarische Flatbreads met Hot Aivar
    1 grote tomaat
    ½ komkommer
    2 eetlepels tahini
    1 citroen
    Snufje zout
    2 eetlepels koud water
    175 gram vegetarisch kebabvlees of kipreepjes oid.
    4 flatbreads
    8 eetlepels hete aivar…

  • RECEPT:Bonen Burger met Red Pepper Relisch van Petagonia
    RECEPT:Bonen Burger met Red Pepper Relisch van Petagonia

    Bonen Burger met Red Pepper Relisch van Petagonia.

    Ook lekker om dit recept te maken met een kipkrokant schnitzel of met een runderburger er extra tussen zodat u een dubbele burger kunt maken. (bijvoorbeeld 1 kip en een bonen)

    1…

© 2014 - 2025 De SmaakBeleving | sitemap | rss