De kleine Beldi citroenen worden met de hand gesorteerd en beoordeeld op grootte en kwaliteit. Daarna worden ze met de hand in de potjes gestopt. Hierdoor blijven de citroen…
Mediterrane en Noord-Afrikaanse smaken komen samen in deze pittige pesto. Een mix van Rose Harissa, zon- en halfgedroogde tomaten, rozenblaadjes en een selectie zorgvuldig geselecteerde specerijen.
De vervanging van basilicum door zon- en halfgedroogde tomaten zorgt voor een onderscheidende pesto met een hartig karakter. Fantastisch als basisingrediënt voor elke pasta en pizza.
Een traditioneel Italiaans pestorecept gemaakt met Parmigiano Reggiano, pijnboompitten en basilicum uit Veneto. Een eenvoudig, klassiek én onmisbaar ingrediënt in elke keuken.
Artisjokken en Parmigiano Reggiano subtiel gemengd met Italiaanse zomertruffels en zwarte peper. Het resultaat? Een elegante, vol smakende pesto die diepte geeft aan elk gerecht. Onweerstaanbaar.