De kleine Beldi citroenen worden met de hand gesorteerd en beoordeeld op grootte en kwaliteit. Daarna worden ze met de hand in de potjes gestopt. Hierdoor blijven de citroen…
Mediterrane en Noord-Afrikaanse smaken komen samen in deze pittige pesto. Een mix van Rose Harissa, zon- en halfgedroogde tomaten, rozenblaadjes en een selectie zorgvuldig geselecteerde specerijen.
De vervanging van basilicum door zon- en halfgedroogde tomaten zorgt voor een onderscheidende pesto met een hartig karakter. Fantastisch als basisingrediënt voor elke pasta en pizza.
Tapenade van gegrilde rode paprika’s, tomaat en knoflook
Gegrilde paprika met tomaat en knoflook. Zoet van smaak met een hint van knoflool.Heerlijk als rauwkostdip en roer door de couscous met geroosterde groenten
Een traditioneel Italiaans pestorecept gemaakt met Parmigiano Reggiano, pijnboompitten en basilicum uit Veneto. Een eenvoudig, klassiek én onmisbaar ingrediënt in elke keuken.
Artisjokken en Parmigiano Reggiano subtiel gemengd met Italiaanse zomertruffels en zwarte peper. Het resultaat? Een elegante, vol smakende pesto die diepte geeft aan elk gerecht. Onweerstaanbaar.