Het gebouw lijkt op een gigantische Philips transistor radio. Hier komt elk halfuur het enige goeie uit Amsterdam aan, volgens een bekende Eindhovense cabaretier.
Ook zou deze soepele, fruitige, rode…
Romige knoflooksaus. Aiolli is oorspronkelijk een authentieke en eenvoudige Catalaanse knoflooksaus gemaakt van knoflook en olie.
Ook in Frankrijk is het een geliefd product, het is heerlijk te combineren met salades, vlees en…
Bruschetta kruidenmix. Bruschetta is een authentiek Italiaans recept, eigenlijk is het een simpel stukje geroosterd brood ingesmeerd met knoflook en bedekt met tomaat en andere ingrediënten naar keuze. Deze dipper mix is perfect…
De kaaswafels van Verduijn’s zijn verrassend krokant. Heerlijk zijn om zo op te eten, maar de wafels zijn extra lekker wanneer je ze belegd met bijvoorbeeld een plakje kaas, burrata of verse pesto.
De geitenkazen worden na ca 16 weken rijping gesneden en geaffineerd met grof gesneden Rozemarijn. De licht zoete smaak van de kaas met tonen van walnoot en room, geven dit kaasje met de topping van de aromatische rozemarijn een…
Deze kazen worden na ca. 16 weken rijping gesneden en bestreken met een Tapenade waarin verse Zomer Truffel verwerkt is. De Truffel Tapenade geeft zijn aroma na verloop van tijd aan de kaas af, met een verrassend resultaat. Zowel…
Vier Bevrijdingsdag met een smaakvolle mix van lekkernijen en verfrissende drankjes! Geniet van een gezellige sfeer vol vrolijke smaken die de vrijheid vieren. Perfect voor een dag vol samenkomen en genieten!